Logo De Stille

Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst
Menu's

Resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst! Wat we gaan doen hoort bij de verrassing en vertellen we niet van te voren, wat we gedaan hebben zie je hier:

24 november 2018

Rijstkoekje op zure komkommer met rijstsambal naast een oester

Amuse

Zoete wintersalade met gekarameliseerde macadamianoten

Salade

Pikant-zure Thaise garnalensoep

Gebraden runderlende met komkommerkimchi, verse ananas en nasi kebouli

Runderlende

Chocolade ganache met sinaasappelsorbetijs en notenkruidenmengsel

Toetje

8 september 2018

Garnalen bitterbal met soja mayonaise
Zalmhapje

Tartaar met pikante paprika en gepofte quinoa

Tartaar

Lichte tomatenbouillon met zomergroente

Gekonfijte konijnenbout met Perzische liefdesrijst en tzatziki

Konijn

Konijn

Wijngelei met frambozenijs

Vruchtengelei

26 mei 2018

Garnalenbitterbal

Mousse van gerookte zalm met pernod, dille en groene mosterdmayonaise

Zalm

Tomatenbouillon met kaneel, oude kaas en augurk

Soep

Risotto van asperges met krokante oesterzwam

Risotto

Eendenborst met wilde rijst

Eend

Chocolade ganache, crème fraiche en sinaasappelolie

Toetje

24 februari 2018

Oester met Spaanse peper en bitterbal op Aziatische koolsla

Amuse

Wintersalade

Sla

Pittige kippensoep

Soep

Buikspek met pompoencurry en salsa van appel en walnoot

Buikspek

Yoghurtijs met pittige chocolade

Toetje

18 november 2017

Oester met Spaanse peper, gember en rijstwijnazijn
Oester met sesamzaad mayonaise

Oesters

Zoete wintersalade met macadamianoten

Salade

Vissoep met kabeljauw, garnalen en kokos

Kokossoep

Eendenborst met tamarinde en andijvie

Eend en tamarinde

Gembercakeje met pittig glazuur en sinaasappelsorbet

Toetje

2 september 2017

Koude waterkerssoep en bitterbal met spinazie en blauwe kaas

Tartaar met pikante paprika en gepofte quinoa

Tartaar

Vier bereidingen van tomaat met kabeljauw

Kabeljauw

Konijn in witte wijn met knoflook en rozemarijn met knollen en wortelen

Konijn op Spaanse wijze

Vruchten in wijngelei met frambozenijs

20 mei 2017

Bitterbal van langzaam gegaard rund in meesterbouillon op Aziatische koolsla

Bitterbal

Mille feuille van sashimi met wasabimayonaise en gemberdressing

Tompouce

Pittige watermeloensoep

Watermeloensoep

Gebraden runderlende met komkommerkimchi, verse pruimen en nasi kebouli

Chocolade ganache, crème fraiche en sinaasappelolie

Chocoladeganache

20 februari 2017

Zalm, rode biet en mierikswortel,
Haringrolletje met rode biet, ui en gezuurde appel

Haring en zalm

Praline van gemarineerde tonijn, garnalen, notensla en kerriemayonaise
Haring en zalm

Shii-takesoep onder een deeghoedje

Hert, dadelpuree, rode linzen, gesmoorde ui met jus de veau

Hert

Limoen avocado taartje met koffieijs

19 november 2016

Krabbitterbal op mosterdmayonaise

Thaise tomatenbouillon met gamba en watermeloen
Tomatembouillon

Rijstkoekjes met gemarineerde komkommer en rijstsambal
Rijstkoekjes

Zeevruchten in gemberbouillon

Dichtgeschroeide tonijn met mango-venkelsalade
Tonijn

Chocolade lavapuddinkjes met frambozenijs

3 september 2016

Bitterbal van nieuwe haring met ui

Scampi in kerrieroom

Lichte tomatenbouillon met paysanne van groente

Zeekraalrisotto met kappertjes en koffie
Risotto

Zalm met komkommersla en trostomaten-botersaus

Risotto

Chocolademousse met gekarameliseerde sinaasappel

21 mei 2016

Jeera Pani met komkommerbolletjes en munt

Jeera Pani

Gestoomde kipnoedels met chilisaus
Beignets van ui/paprika met tamarindesaus
Masala garnalenkoekjes met limoen

Yoghurtsoep

Yoghurtsoep

Tonijn met dokhala van krab, Indiase kaviaar, Gobi Alloo en kiemsalade

Tonijn

Gekarameliseerde mangocrème, kokosijs, gemarineerde limoen en reepjes mango

20 februari 2016

Oester met saus van rode wijnazijn en sjalot, bitterbal van langzaam gegaard stoofvlees en ganzenlever

Salade van bloedsinaasappel met gember, roquefort en walnoot

Salade

Venkelsoep met kokkels en kerrieolie

Venkelsoep

Hert met rode wijn saus, witloftaartje, zuurkool en aardappelpuree

Hert

Kersensoep met karamel-balsamicoijs

Ijs

21 november 2015

Bitterbal van zeebaars en eiermie

Bitterbal

Oester en saus van spaanse peper, gember en rijstwijnazijn

Thaise salade

Vissoep met kokos, garnalen, kabeljauw en gefrituurde sjalot

Vissoep

Eend op een bed van andijvie met tamarindesaus

Eend met tamarindesaus

Nasi kebouli

Mango ijs, citrusfruit en chocoladecake met noten

Mangoijs

22 augustus 2015

Meloenshake met garnalen, garnalenbitterbal

Amuse

Sinaasappelsalade met venkel

Salade

Vier bereidingen van tomaat met kabeljauw

Kabeljauw

Gekonfijte konijn, knollen en wortels met wortelcrème,amandelmayonaise en groentejus

Konijn

Mokkacake, sinaasappelsorbetijs met chocoladesaus

16 mei 2015

Snijboon à la carbonara

Snijboon

Garnalensoep met komkommer

Linguine met venusschelpen en courgette

Linguine

Zalm met komkommersla en tomatensaus

Aardbeien met rabarberjus en roomijs

Aardbeien

14 februari 2015

Bitterbal gevuld met blauwe kaas en spinazie

Kalkoenrolletjes in saus van Nouilly Prat

Drie bereidingen van makreel, gerookt met mosterdressing, zoet zuur en gegrild op venkelsalade

Makreel


Makreel

Tomatenbouillon met paysanne van groente

Kabeljauw met zuurkool en olijvenvinaigrette in een aardappelsaus

Vanille-ijs, gemarineerd fruit en chocolademuesli

Chocolademuesli

15 november 2014

Gazpacho verde, boquerones en vinagre de jerez, arbequinas

Gazpacho

Ensalada de anchoas, pimientos y huevos

Ansjovis

Mejillones a la marinera

Mosselen

Trucha con salsa de tomates, estofado de buey, patatas bravas, judías verdes, ensalada roja

Spaans!

Mousse de chocolate con naranjas chinas caramelizadas

17 mei 2014

Sop tomaat, scampi in kerrieroom

Sop tomaat

Mille feuille van sashimi van tonijn en coquilles met wasabimayonaise en gemberdressing

Sashimi

Zeevruchten in gemberbouillon

Gefrituurde dorade met chilisaus, Indiase kip met groene kruiden, gele bloemkool, kiemsalade

Dorade

Hazelnoot-chocoladecake met sinaasappelvla

16 februari 2014

Zalmrolletje, shii-take met ponzusaus

Witte kip

Garnalensoep

Rendang, vis met drie Thaise smaken, wortelsalade, bonen, Thaise salade

Rendang


Thais


Coulis van mango met gember-chocolade mousse