Menu's
Resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst! Wat we gaan doen hoort bij de verrassing en vertellen we niet van te voren, wat we gedaan hebben zie je hier:
22 november 2025
Bitterbal van langzaam gegaard rund in meesterbouillon op Aziatische koolsla
Knoflooksoep met harissa
Huisgerookte zalm met baharat en zoetzure groenten
Hert met Café de Paris saus

Griesmeelpudding met aalbessensaus, sinaasappelgelei en aalbes

21 juni 2025
Kalfskroket, kalfstartaar met bloemkool en kappertjes

Carpaccio van tomaat met ansjovis en rode ui
Garnalensoep met rivierkreeftjes en gemarineerde komkommer

Buikspek met pompoenpuree en salsa van appel en walnoot

Citroen-basilicum semifreddo met yoghurt, honing en zoute amandelen

29 maart 2025
Bitterbal eend in tamarindesaus, zure appel, paddenstoel en kimchi van wortel

Thaise tomatenbouillon met gamba en watermeloen
Praline van tonijn, garnaaltjes en kerriemayonaise

Hertenbief met witlof, pompoen, macadamia, jus de veau

Mousse van mango, compote van ananas, yoghurt-basilicum ijs

23 november 2024
Thaise bitterbal met geurige paddenstoel

Pikant-zure Thaise garnalensoep
Atjar van haricots verts en pinda's

Dubbelbereid piepkuiken met rode ui salsa en bloemkoolnasi

Gegrilde ananas met kiwi, grapefruit en kokosijs

21 september 2024
Bonbon van zwarte olijf en aubergine bitterbal
Bietentartaar met ei gegaard in dashi

Uiensoep met verse zilveruien
Open ravioli met paddenstoelen en truffel

Aubergine, gefrituurde tofu en kardemom passata

Kokosijs, mango, gelei en munt

8 juni 2024
Thaise bitterbal met geurige paddenstoel

Thaise kippensoep met galanga

Som tam, groene papaja salade

Gefrituurde dorade met chilisaus en
Jasmijnrijst

Kokosijs, mango, gelei en munt

9 februari 2024
Bitterbal van eend in tamarindesaus
Ui bjaji

Klassieke ossenstaartsoep
Salade van peer, rettich, tapenade en Tête de Moine

Kabeljauw, zuurkool, aardappelsaus, Zeeuws spek en olijven dressing

Gekonfijte bloedsinaasappels met walnotenijs

18 november 2023
Rijstkoekje op zure komkommer met rijstsambal naast een oester met sesammayonaise
Zoete wintersalade met pittige noten

Vissoep met kokos, garnalen, kabeljauw en gefrituurde sjalot

Bitterbal Sayur Lodeh
Lamshaas, rode ui salsa, pindasaus, Nasi kebouli

Coulis van mango met gember-chocolade mousse

23 september 2023
Bitterbal Sayur Lodeh, serundeng en pindamayonaise

Bietentartaar met ei gegaard in dashi

Peer, rettich met tapenade

Knolselderij met Café de Paris saus

Chocolade Ganache, hazelnoten en sinaasappelolie

17 juni 2023
Dumpling, viskoekje en beignet van ui
.jpg)
Som tam, groene papaja salade
.jpg)
Pittige watermeloen soep

Gefrituurde dorade met chilisaus, Gobi Aloo
.jpg)
Ananas met ijs van witte chocolade
.jpg)
25 maart 2023
Bitterbal van noordzeegarnalen met mierikswortel,
peper en mierikswortelmayonaise
.jpg)
Baskische vissoep
.jpg)
6 Bereidingen van aardappel
.jpg)
Hert, jus de veau, gesmoorde ui en koolrabi
.jpg)
Griesmeelpudding met bloedsinaasappel
.jpg)
19 november 2022
Bitterbal Sayur Lodeh, serundeng en pindamayonaise

Atjar van haricots verts

Kippensoep met galanga en kokos
Aubergine, gefrituurde tofu en kardemom passata

Mokka-ijs met gemarineerde sinaasappel
en hazelnotenspecerijenmix

29 februari 2020
Bakkeljauw kroket met Noilly Prat saus en gedroogde prei
Warm gerookte zalm met baharat en zoetzure groenten

Uiensoep met verse zilveruien
Kabeljauw, zuurkool, aardappelsaus, Zeeuws spek en olijven dressing

Verse ananas met olijfolie, limoen, honing en kokosijs
23 november 2019
Spinazie bitterbal met koolrabi, sinaasappel en blauwschimmelkaas

Knoflooksoep met harissa
Open ravioli met paddenstoelen en truffel

Lamshaas, rode ui salsa, pindasaus en witte rijst

Voor de vegetariërs: Pompoen met pistache en rode currycrème

Gemarineerde sinaasappel, Mokka-ijs en hazelnotenspecerijenmix

7 september 2019
Sop tomaat, Bitterbal Sayur Lodeh, pindamayonaise
Salade met tonijn

Pittige kippensoep

Gefrituurde dorade met chilisaus, Gobi Aloo

Mangopudding, kokosijs en limoen

25 mei 2019
Aspergebitterbal met frikandel en ui van asperge
Westlandse tomatensoep
Langoustine, garnaal, koolraap en kailan
Lam met rode ui salsa, pindasaus en Perzische liefdesrijst
Warm chocoladetaartje, vanille-ijs en chocoladezand
9 maart 2019
Cocktail van wortel, sereh en gember
Huisgerookte zalm met baharat en zoetzure groenten
Groene groentesoep
Eendenborst met wilde rijst en sinaasappel
Abrikoos, yoghurt en walnotenijs
24 november 2018
Rijstkoekje op zure komkommer met rijstsambal naast een oester
Zoete wintersalade met gekarameliseerde macadamianoten
Pikant-zure Thaise garnalensoep
Gebraden runderlende met komkommerkimchi, verse ananas en nasi kebouli
Chocolade ganache met sinaasappelsorbetijs en notenkruidenmengsel
8 september 2018
Garnalen bitterbal met soja mayonaise
Zalmhapje
Tartaar met pikante paprika en gepofte quinoa
Lichte tomatenbouillon met zomergroente
Gekonfijte konijnenbout met Perzische liefdesrijst en tzatziki
Wijngelei met frambozenijs
26 mei 2018
Garnalenbitterbal
Mousse van gerookte zalm met pernod, dille en groene mosterdmayonaise
Tomatenbouillon met kaneel, oude kaas en augurk
Risotto van asperges met krokante oesterzwam
Eendenborst met wilde rijst
Chocolade ganache, crème fraiche en sinaasappelolie
24 februari 2018
Oester met Spaanse peper en bitterbal op Aziatische koolsla
Wintersalade
Pittige kippensoep
Buikspek met pompoencurry en salsa van appel en walnoot
Yoghurtijs met pittige chocolade
18 november 2017
Oester met Spaanse peper, gember en rijstwijnazijn
Oester met sesamzaad mayonaise
Zoete wintersalade met macadamianoten
Vissoep met kabeljauw, garnalen en kokos
Eendenborst met tamarinde en andijvie
Gembercakeje met pittig glazuur en sinaasappelsorbet
2 september 2017
Koude waterkerssoep en bitterbal met spinazie en blauwe kaas
Tartaar met pikante paprika en gepofte quinoa
Vier bereidingen van tomaat met kabeljauw
Konijn in witte wijn met knoflook en rozemarijn met knollen en wortelen
Vruchten in wijngelei met frambozenijs
20 mei 2017
Bitterbal van langzaam gegaard rund in meesterbouillon op Aziatische koolsla
Mille feuille van sashimi met wasabimayonaise en gemberdressing
Pittige watermeloensoep
Gebraden runderlende met komkommerkimchi, verse pruimen en nasi kebouli
Chocolade ganache, crème fraiche en sinaasappelolie
18 februari 2017
Zalm, rode biet en mierikswortel,
Haringrolletje met rode biet, ui en gezuurde appel
Praline van gemarineerde tonijn, garnalen, notensla en kerriemayonaise

Shii-takesoep onder een deeghoedje
Hert, dadelpuree, rode linzen, gesmoorde ui met jus de veau
Limoen avocado taartje met koffieijs
19 november 2016
Krabbitterbal op mosterdmayonaise
Thaise tomatenbouillon met gamba en watermeloen

Rijstkoekjes met gemarineerde komkommer en rijstsambal

Zeevruchten in gemberbouillon
Dichtgeschroeide tonijn met mango-venkelsalade

Chocolade lavapuddinkjes met frambozenijs
3 september 2016
Bitterbal van nieuwe haring met ui
Scampi in kerrieroom
Lichte tomatenbouillon met paysanne van groente
Zeekraalrisotto met kappertjes en koffie
Zalm met komkommersla en trostomaten-botersaus
Chocolademousse met gekarameliseerde sinaasappel
21 mei 2016
Jeera Pani met komkommerbolletjes en munt
Gestoomde kipnoedels met chilisaus
Beignets van ui/paprika met tamarindesaus
Masala garnalenkoekjes met limoen
Yoghurtsoep
Tonijn met dokhala van krab, Indiase kaviaar, Gobi Aloo en kiemsalade
Gekarameliseerde mangocrème, kokosijs, gemarineerde limoen en reepjes mango
20 februari 2016
Oester met saus van rode wijnazijn en sjalot, bitterbal van langzaam gegaard stoofvlees en ganzenlever
Salade van bloedsinaasappel met gember, roquefort en walnoot
Venkelsoep met kokkels en kerrieolie
Hert met rode wijn saus, witloftaartje, zuurkool en aardappelpuree
Kersensoep met karamel-balsamicoijs
21 november 2015
Bitterbal van zeebaars en eiermie
Oester en saus van spaanse peper, gember en rijstwijnazijn
Thaise salade
Vissoep met kokos, garnalen, kabeljauw en gefrituurde sjalot
Eend op een bed van andijvie met tamarindesaus
Nasi kebouli
Mango ijs, citrusfruit en chocoladecake met noten
22 augustus 2015
Meloenshake met garnalen, garnalenbitterbal
Sinaasappelsalade met venkel
Vier bereidingen van tomaat met kabeljauw
Gekonfijte konijn, knollen en wortels met wortelcrème,amandelmayonaise en groentejus
Mokkacake, sinaasappelsorbetijs met chocoladesaus
16 mei 2015
Snijboon à la carbonara
Garnalensoep met komkommer
Linguine met venusschelpen en courgette
Zalm met komkommersla en tomatensaus
Aardbeien met rabarberjus en roomijs
14 februari 2015
Bitterbal gevuld met blauwe kaas en spinazie
Kalkoenrolletjes in saus van Nouilly Prat
Drie bereidingen van makreel, gerookt met mosterdressing, zoet zuur en gegrild op venkelsalade

Tomatenbouillon met paysanne van groente
Kabeljauw met zuurkool en olijvenvinaigrette in een aardappelsaus
Vanille-ijs, gemarineerd fruit en chocolademuesli

15 november 2014
Gazpacho verde, boquerones en vinagre de jerez, arbequinas

Ensalada de anchoas, pimientos y huevos

Mejillones a la marinera

Trucha con salsa de tomates, estofado de buey, patatas bravas, judías verdes, ensalada roja

Mousse de chocolate con naranjas chinas caramelizadas
17 mei 2014
Sop tomaat, scampi in kerrieroom

Mille feuille van sashimi van tonijn en coquilles met wasabimayonaise en gemberdressing

Zeevruchten in gemberbouillon
Gefrituurde dorade met chilisaus, Indiase kip met groene kruiden, gele bloemkool, kiemsalade

Hazelnoot-chocoladecake met sinaasappelvla
16 februari 2014
Zalmrolletje, shii-take met ponzusaus
Witte kip
Garnalensoep
Rendang, vis met drie Thaise smaken, wortelsalade, bonen, Thaise salade


Coulis van mango met gember-chocolade mousse
De Stille